Alla inlägg under juni 2015

Av Hanna Boman - 12 juni 2015 21:50

Jajemen, självklart så har jag ju varit till Viktväktarna idag också...för där har jag ju inte varit tidigare den här veckan.😊

Och jag skriver ju ALLTID ett inlägg i veckan om detta "spektakulära spektakel"!😜

Det var ju en hel del medlemmar som var där idag, men minns nog inte riktigt exakt hur många vi var...men som sagt så spelar ju inte det någon större roll.


Men vad handlade mötet om den här veckan då? Jovisst, det handlade om MIDSOMMAR för den kommer ju nästa vecka!

Ta kontroll över midsommar

MIDSOMMAR KICKAR IGÅNG SOMMAREN på allvar. Hur vill du att din sommar ska bli? Få en bra start genom att redan nu för en framgångsrik midsommar. Fyll i checklistan i förväg för att ha koll på att din budget räcker under midsommarafton. Om du sparar hela din Veckobonus till midsommarafton har du 75 ProPoints antal till ditt förfogande (beräknat på ett dagligt antal på 26 och Veckobonus på 49).


Hepphepp, detta är väl någonting som inte jag kommer att göra ärligt talat. Utan jag kommer leva precis som vilken dag på året som helst!😊


Men vad visade vågen idag då jag ställde mig på den då? Hehe, med tanke på vad jag har varit och gjort sedan sist jag var och vägde mig sist hos Stina förra tisdagen...så är jag väldigt nöjd med detta resultatet;  59,1 kg som resulterade i -0,1 kg. Jag menar att det hade ju kunnat vara ett "stort plus", men som sagt så klarade jag mig med ett ynka litet minus. TUSEN TACK för detta den här veckan snälla vågen!😊












 



Av Hanna Boman - 12 juni 2015 18:42

Jomen visst, det blev ju en gång till den här veckan som jag tog mig till gymmet. Två gånger på en vecka känns ju bra, med tanke på att jag hade en förträffligt stor och envis LATMASK i mig under en månads tid ungefär!
Detta är tack vare min sjukgymnasts samtal och peppning förra veckan, för tidigare fanns eller var den där LATMASKEN väldigt liten och jag tränade ju jättemycket i höstas & även i början på året här.

Men nu är jag väl igång igen, åtminstone vad som känns NU i alla fall...får väl se hur länge det varar denna gången!?

Gymträningen funkade helt okej även denna dagen och jag tog mig igenom alla maskinerna, vilket känns hyvens BRA måste jag ju säga!?







 







Av Hanna Boman - 10 juni 2015 22:59

Jaa, ikväll så har det varit en studentuppvaktning i Ronneby...där Linnéa tog STUDENTEN idag. En hel hög från kyrkan var där och gratulerade henne med påmpa & ståt. Eeh, jag vet väl inte riktigt hur många vi var som kom dit...men vi var en hel del i alla fall och det var trevligt med god mat & kakor & tårtor i långa rader! (nejdå, så många tårtor var det inte...men kakor var det ett gäng som var väldigt goda)!😊


Stort Grattis Linnéa till din STUDENT!






 



 













Av Hanna Boman - 9 juni 2015 15:17

Hej & hå! Jodå, jag har varit till gymmet idag för första gången på jättelänge...och anledningen är väl det att jag har haft en väldigt stor LATMASK som funnits i mig under en månads tid ungefär!

Eeh, det var nästan så den fanns där idag också...men jag hade dragit på mig mina gym-kläder och efter att dem är på, då finns det verkligen återvändo!😜

Humhumhum, när jag kom in genom dörren idag så kände jag mig lite halvt om halvt förvirrad...eftersom de håller ju på att bygga om hela bygget. Hehe, kan det också vara en liten anledning till att jag inte varit där?

Tja, jag tror nog allt det ärligt talat.

Men jag körde samtliga maskinerna (som är "mina") och är de jag ska använda och det gick ju relativt okej, fast nu så körde jag det gamla programmet som fixades till med instruktör i höstas...även om jag gick runt med bägge programmen!


Nu så är jag väl kanske igång med att träna igen, men ska nog inte ropa "Hej!" riktigt än va?

Nepp, jag tror ju inte det i alla fall!







 



Av Hanna Boman - 8 juni 2015 21:02

Jomen visst, nu så har jag gått och sucktat efter denna ljusstaken ett par tre gånger.
Jag har sett den ståendes i skyltfönstret och funderat på om jag ska ha den eller inte, och idag slog jag till...eftersom den hade ju stått och väntat på att få komma hem till mig!?

Av Hanna Boman - 8 juni 2015 20:46

Idag så var jag på Blodcentralen för att lämna blod för 40:e gången under 15 år.
Hehe, det var ju nästan så jag trodde att man skulle få en "extra" gåva...men inte då!
Men jag fick ju en gåva vid den 35:e tappningen i alla fall och då var det två stycken frottéhanddukar.?
Mitt hB-värde låg på sist jag lämnade i januari 132 och det var ju okej ändå!

Som plåster på såren och tack för hjälpen denna gången blev det ytterligare en assiett från Rörstrand.
Eh, jag hade innan tänkt att kolla över vilka färger jag redan hade hemma...men glömde visst bort det och visste med största säkerhet att någon svart hade jag inte, men nu så har jag ju då och den var jättefin!?




 




 





 




 

Av Hanna Boman - 7 juni 2015 22:37

Jodå, efter dagens Himlakul-gudstjänst så var det då dax för årets Sommarfest som alltid håller igång på kyrktomten!

Då är det en del olika tivoligrejer, som t ex att kasta våta skumgummisvampar & göra sockervadd & en massa andra saker som kan höra ett litet Minitivoli till.

Och eftersom det håller på en bra bit in på eftermiddagen så serverades det förstås lunch med grillbuffé och sedan därefter så brukar det också tradionsenligt vara Tårtbuffé, där i stort sätt många från församlingen bakar en tårta och tar med. Jag stod igår och bakade en Kladdkaka, fast vet i sjutton om jag ens hann smaka av den förrän den var slut! :)


Eftersom vädret var som det var och blåste kalla vindar så satt man i alla fall ute och åt av maten, men sen gick nog alla in då det skulle ätas tårta!







 




 







 

Av Hanna Boman - 7 juni 2015 17:30

Idag så har det varit gudstjänst och avslutning för alla MU-grupper innan sommaren!

En fin och bra gudstjänst på alla sätt, där Barnkören sjöng en del sånger...vissa var gamla godingar som de har sjungit tidigare och sen någon ny också förstås!

Scouterna fick märken som de presterat under den här terminen och det var ju en hel del om man säger så!

Men dessvärre har jag ingen koll på hur många exakt som det var, fast spelar ju ingen som helst roll egentligen.😊


Och som vanligt inga bilder kommer in här förrän senare, tyvärr!  








 




Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards