Alla inlägg under april 2015

Av Hanna Boman - 10 april 2015 14:20

Jamen visst, det blev ju träning idag i alla fall...för vad skrev jag här i bloggen i tisdags? Jopp, att jag skulle ju iväg och träna som i onsdags...men blev det något av det då? Nope, inte ett skvatt om jag ska vara ärlig...så "latmasken" var inte riktigt ur mig då som jag faktiskt trodde, men nu så har jag ju varit där och det gick väl lite sådär kan jag väl säga. 

Eller? Jodå, visst gick det väl bra...men en del maskiner var lite "halvjobbiga" och det brukar eller har de väl inte varit tidigare. Eh, fråga mig inte varför bara! Men det bara kändes väl så.

Om man ska nämna det här med hantlarna, så gick väl det som det gick (nästan som vanligt) kan man väl säga då...som det har varit den sista tiden. Idag så hörde jag ju till och med att det knakade lite i höger axel då kag lyfte armarna rakt ut till sidorna, men inte vid alla lyft och det gjorde apont precis som jag redan innan hade befarat. Grrr!

Annars så gick de andra maskinerna galant, eller det var ju en som inte gick som det brukar...men annars så gick det som på räls och kändes väl som om det gick fortare än vad jag hade räknat med också.






 









 

















Av Hanna Boman - 8 april 2015 19:30

Jodå, det är ju onsdag och udda vecka...så då har det ju varit Stickcafé ute i SecondHand tillsammans med damer i alla åldrar. Nu vet jag ju inte riktigt hur många vi var där idag, och för den delen så har jag aldrig räknat på hur många vi brukar vara...så tyckte inte det gjorde något idag heller, hehe!

Jag förundras nästan varje gång att JAG tycker det är roligt att sticka, men det är kanske sånt som kommer på äldre dar...vad vet jag? 

Och jag som inte är så väldans flitig på att sticka här på hemmaplan, fortsätter ju på min sjal fortfarande...men den är långt ifrån färdig, fast nån gång så kanske!

Som jag sagt eller skrivit tidigare, så är det roligare att sticka då man är ett gäng än att sticka hemma...så därför är jag inte så flitig på att sticka hemma i min "lilla" ensamhet.




 

 Kaffe & Toscakaka







 





Av Hanna Boman - 7 april 2015 14:50

Jaaa, nu så måste jag ju nästan säga det!

Att en eländig latmask kröp visst in i mig idag, som gjorde att jag inte "orkade" eller hinner ta mig till gymmet

Friskis & Svettis.

Fast jag bestämde mig fort efter att "Nämen, då får det bannemig bli imorgon istället!"

Så så envis och eländig är inte den här latmasken i alla fall, så jag är där imorgon och kommer gymma järnet.

Men jag blev lite sur och eländig då jag insåg att det inte skulle hinnas med någon träning just idag som jag tidigare hade "bokat" in mig på.

Och nu har jag fått skriva av mig lite här av mina #minismå aggressioner!






 




Av Hanna Boman - 6 april 2015 17:39

Jaa, det kan man väl säga... "En dag på Hammarbygården"!

För vi (Mamma & Henrik & jag) har ju varit där i stort sätt hela dagen, vi tog bussen ut på förmiddagen och började med att äta lunch i Matsalen/Cafeterian.

Idag "serverade" dem Varmrökt lax & potatis & dillmajonäs & sallad.



   


Efter det så tog vi oss ner till "Brun avdelning" där Mormor bor, och hon blev så glad att vi kom. Mamma hade varit där en stund innan och lämnat lite fikabröd, så nog visste hon väl att vi var på g att komma efter att vi hade ätit.


Och när man kommer till Mormor så blir det ju alltid fika, nu så hade ju vi varit in till Jämjöhallen innan och köpt lite bullar...men hon hade en tårta i kylen hos sig som vi också mumsade i oss (fast inte hela).

Eeeh, eftersom det inte fanns någon mjölk...så struntade jag i kaffe idag och drack te istället, för huxflux så hade jag visst några tepåsar i min handväska...haha (alltid bra att ha)!






 



 


Helt enkelt en mysig dag hos lilla Mormor!  





 









Av Hanna Boman - 5 april 2015 14:40

Vilken fantastiskt fin & bra gudstjänst även denna dagen, då man får

fira att Jesus är uppstånden från det döda!



   



   



Idag så var det en missionsgudstänst kan man väl säga, ungdomar från Rumänien var där och sjöng. En del av dem vittnade också och hade tolk förstås. Det var Lisa & Lars Hörnberg som var och tolkade dessa ungdomar som berättade om sitt liv, och vad det hade varit med om sedan de var små...att förlora sina föräldrar och sedan få "nya" föräldrar och komma till en ny familj.



   

Lisa & Lars Hörnberg






   

           





 

Kyrkfika nere i

Café Ankaret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Hanna Boman - 4 april 2015 12:20


 




         



Av Hanna Boman - 3 april 2015 23:59

Inget speciellt gjort under dagen av mig, mer än gudstjänsten då på förmiddagen.

Men på kvällen så blev det en promenad hem till Pappa & Charlotte för att träffas och umgås lite.

Sofia & Karin & Viktor & Amanda var ju också hemma och även Henrik.

Trevligt-trevligt att få träffas en hel kväll ihop för att äta god mat och prata om ditt & datt typ.

Maten var plockmat av olika dess slag...räkor & lax & jansson & ost & kex.




 


Efter vi hade ätit så blev det lite godisägg & kaffe/te (jag drack te, för att kunna somna...vet inte om det är psykiskt, men jag kan inte sova bra om jag dricker kaffe alldeles för sent på kvällen).


Sen så hade vi "ungdomar" lite spelhåla, med ett spel som Amanda hade med sig...ja, hon hade väl mer än ett spel med sig...fast vi hann bara spela ett av dem och vi hade väldigt roligt. Spelet vi spelade hette "Ryktet går".





 

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards