Alla inlägg under mars 2015

Av Hanna Boman - 22 mars 2015 19:10

Jadå, en och en halv vecka senare ungefär så blev det ett litet försenat födelsedagskalas nu under eftermiddagen då Mamma & Mormor & Eivor & Martin kom på lite fika.

Trevligt att få dela upp sin födelsedag på två, så får man ju fira ytterligare en gång! 


Detta fick jag idag:

  • Pengar
  • Påskliljor



 



   



   




TACK för att ni kom, trevligt-trevligt! 






Av Hanna Boman - 22 mars 2015 13:37

Idag så kan man väl säga att det var en Sång & Musikgudstjänst med tanke på att kvartetten Joy sjöng och spelade.

Man blir ju så fantastiskt glad av att höra dem helt klart!

Liten stund var det för barnen idag också, men bara ett barn som tog sog fram. Det var "bara" två barn med på gudstjänsten idag, men då bara ett av dem som tog sig fram för att titta i Bibellådan. Och i den var det en bild på en trana som sattes upp med tejp på väggen eller rättare sagt på predikstolen för att vara helt korrekt!

Pastor Violet predikade om Jungfru Marie Bebådelse. Som var mycket bra!


 



 

Mingelfika efterråt



Av Hanna Boman - 21 mars 2015 20:50

Idag så har vi haft våran årliga Vårfest i kyrkan med allt vad det nu innebär då. Servering av olika sorters mackor & bakverk och självklart försäljning av en massa lotter och mycket annat.

Pssst, eftersom jag "inte" riktigt kunde klockan idag så kom jag lite försent...men bättre sent än aldrig brukar man väl säga, eller hur?

Aja, jag kom ju i alla fall och en del av mackorna var ju kvar också...så lite fick jag ju i mig av det goda plus en eller två muggar kaffe förstås, fast inte alltid så självklart för mig eftersom jag också gärna dricker te också emellanåt...men eftersom inte uret visade så pass sent på dagen/kvällen så funkar det ju ypperligt för mig att dricka kaffe!

För annars kan jag ju knappt somna sen, jaa...sån är typ jag!






   



Sen då när helgen ringdes in för Helgmålsbön så var det dax att dra sig in i kyrksalen för att vara med på en Musikandakt med Jörg Mischke & dragspelsgrupp. Helt fantastiska på att spela både till gemensamma församlingssånget, så "bara" var två stycken ikväll...och sen spela en massa andra bra stycken & då alla på dragspel.






 








 





  

Av Hanna Boman - 20 mars 2015 22:37

Jaa, nu så var det ju ett tag sedan som Linnéa fyllde 60 år...men nu ikväll på självaste Vårdagjämningen och då var vi på Montmartre.

Och då var det "tanterna" från Stickcafét & jag som var där, jag tror nog att vi var sammanlagt 11 stycken som satt vid ett långbord då förstås.

Men vad beställde jag in för nån mat då? Jag hade väldigt svårt för att bestämma mig, men efter att ha kollat på menyn x antal gånger och hört vad de andra hade beställt...så blev det till slut Pepparstek & klyftpotatis...som bara var så gott.

Sen var det ett litet gäng av oss som "självklart" skulle ha efterrätt också, och eftersom det nu var första gången på säkert 100 år som jag var där...~~ironisk~~ så valde jag Friterad Camembert med varm hjortronsylt & friterad persilja & grädde. Mumsfilibaba!





 





   



Efter att vi hade ätit och haft oss så bar det vidare mot nästa ställe, som då blev Hässlegården där vi åt tårta & kaffe också...för ska det firas så ska det väl firas ordentligt, eller hur!?




 




 

Nejnej, tro nu inte att jag drack

kaffe utan mjölk...den hade bara inte

hunnit komma till mig än, så jag fick

mjölk i tillslut







     







TACK alla för en trevlig kväll tillsammans! 

Av Hanna Boman - 20 mars 2015 14:20

Tjupptjupp, jag tog mig visst till gymmet även denna dagen!

Alltså Hanna, vad har hänt? Eeeh, under två veckor så har du ju varit och "gymmat" fyra gånger!

Tidigare i veckan så tänkte jag som så, att denna veckan kommer jag bara träna en gång...men sen kom en ny tanke:

"Men Hanna, vad är det som säger att du inte kan träna på fredag också? Kom igen nu!!"


Fast hur gick det idag då, utan att gnälla och klaga allt för mycket så gick det helt okej...fast de där hantlarna, de kändes inte alls bra idag heller, även om jag tog 2 kg-hantlarna denna gången också. Alltså gör det fortfarande tokont i höger axel då jag ska lyfta dem och det blir inte riktigt med raka armar ut heller.  Men ändå gör jag den övningen "fullt ut".

Är det möjligen så kanske att jag "bara" ska lyfta 1 kg-hantlarna?

Annars funkade ju som sagt övriga av "mina" maskiner bra så jag är nöjd och att det inte tog allt för lång tid heller, men så var det ju inte jättemycket folk där heller...så därför funkade det väl okej och tog inte lång tid!







 

Av Hanna Boman - 19 mars 2015 19:40

Ojojoj, det är ju torsdag och jag har varit till Viktväktarna. Vad har hänt? Hehe, jadå...det kan man ju fråga sig. Men jag bara kände för att ta mig dit idag och det var nog fjärde gången i år som jag har varit där en torsdag.

Och från allra första början så var jag ju alltid där på torsdagarna, men nu blir det väl lite "vilken" dag som helst...när andan faller på typ.

Jaja, nog sluttjaffsat om det för denna gången!

Vad handlade mötet om idag då?

Jo, det handlade om att må bra och ta fram motivationen till olika saker.

Och att vad som hjälper med att gå ner i vikt. För en del så är det "att gå på mötena" varje vecka och där kan ju jag säga samma sak. "Att det är mötena som gör det!"


Hej & hå ja, vad talade vågen om denna dagen då när jag ställde mig på den? Psst, det blev visst ett litet eller ganska så stort plus. Men det gjorde väl inte så jättemycket, eftersom jag är ju en sån där som fortfarande ligger under min MÅLVIKT. Så jag vet inte varför Den "usla" vågen visade detta pluset idag, men känns ju ändå som att det kvittar.

Vågen visade då idag 59,3 kg och resulterade ju då i +1,3 kg.

Men det lär jag ju få reda till till nästa vecka igen, eller hur? Inte så värst bekymrad över det utan bara lite! 







 

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards