Alla inlägg under mars 2015

Av Hanna Boman - 26 mars 2015 21:12

Ikväll så har vi haft MUS-möte igen, vi har ju det en gång i månaden och den här gången så var det ju exakt en månad sedan förra...hehe!

Och som vanligt så får jag ju inte skriva här vad vi kom fram till för beslut, men vi var inte så väldans många i alla fall...sammanlagt var vi sex stycken representanter, men det funkade ju bra ändå och vi var färdiga i exakt utsatt tid.

Fikat för kvällen var ju då våfflor, eftersom inte jag åt en enda våffla igår då det var Våffeldagen.

Eeh, nejnej...så var det ju inte. Det blev bara så för att vi ville, eller Kyra som hade fikat.

Gott var det i alla fall, mums!




 

Kaffe & Våffla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Hanna Boman - 26 mars 2015 16:20

Idag så har vi träffats för första gången på jättedunderlänge (finns det ett sådant ord?...om inte, så kom jag på ett nytt ord nu) över en fika på stan.

Vi möttes först på Wachtmeister och bestämde oss för att gå till Waynes Coffee efter att ha dividerat lite, hehe! ;)

Yeeeah, jag tror nog att jag tog den "största" fikan någonsin...eftersom jag både valde en Vanilj & Blåbärschessecake och sen en chokladboll också.

Men gott & mysigt var det helt klart, sådana stunder behöver man ibland! :)



TACK för idag goooa Linn! :)



 




 








 

Av Hanna Boman - 25 mars 2015 19:17

Jajemen, så har det varit Stickcafé igen för det är ju onsdag och varannan vecka är det.

Hepp-hepp, och jag fortsätter ju på min sjal...som inte känns som att den nånsin kommer bli klar, hehe! 

Men nu så känns det ju ändå som om jag har kommit en bra bit på vägen i alla fall, fast vet inte om den kommer bli klar innan sommaruppehållet...men jag har ju kommit igång med att sticka lite hemma ibland också och det gjorde jag ju inte alls i början, så är väl på rätt köl nu i alla fall och tycker det är roligt...fast tycker det är roligare att sitta och sticka ihop med andra, än att sitta hemma alldeles alena typ!





   


 




 

Fika också förstås





 





Av Hanna Boman - 25 mars 2015 18:50

Ojojoj, nu var det ju ett väldigt bra tag sedan som jag var nere på Arbetsförmedlingen...eller kanske inte. Joo, det var ju två månader sen som jag träffade min "nya" handläggare och den där biten...och sedan dess har jag ju inte satt min fot innanför deras dörrar förrän idag som först.

När jag kom dit så bad jag först och främst att få ett nytt "lösenord", användarnamnet kommer jag ju ihåg...men dock inte lösenordet och det var väl inte aktivt nu ändå, utan behövde nog bli bytt eller ändrat för att komma in på deras hemsida och göra lite finjustering av mitt CV. Sen så satte jag ju mig vid en dator förstås och loggade in, för att lägga till lite och sen även göra liten justering på min presentation.

Först när jag hade loggat in där så trodde jag ju att allt jag en gång skrivit in var puts väck, fick lite "hjärtklappning" där ett tag...men allt fanns ju kvar, så det var ju bara då att lägga in en sak till bland anställningarna.

Sen skrev jag ut fem exemplar av detta, så jag kanske kan få till det med att skicka iväg eller lämna över till en del arbetsgivare.

Hmm, en arbetsgivare är redan på g...och kommer lämna in det nu i slutet på veckan.

Men säger inget mer om det nu, utan kommer att hålla tyst än så länge!








 





























Av Hanna Boman - 25 mars 2015 12:20

Tjupptjupp, jodå...visst är det Våffeldagen idag. Men jag tror inte att jag kommer äta någon våffla för det, fast vet ju att det kommer bli imorgon istället. Så jag lär ju inte bli utan i alla fall, hehe!

Samtidigt så kan man ju äta våfflor vilken dag som helst på året, eftersom det säljs ju ute i handeln hela tiden.

Hur äter ni eran våffla?

För mig är det den hederliga med sylt & grädde!




 








Av Hanna Boman - 24 mars 2015 22:41

Ojojoj, nu var det ett väldigt bra tag sedan som jag skrev om en övning med Second Voice. Nästan så man kan tro att jag inte har varit med, men det har jag ju...jag är ju där varje vecka.

Nu är vi i alla fall inne på att öva finliret till Långfredagen, för då ska vi sjunga på gudstjänsten.

Och jamen visst, sitter jag här nu in vanlig ordning och nynnar på en av sångerna vi sjöng ikväll...(jaa, ungefär som vanligt egentligen...även då jag promenerade hem).

Jag kan ju säga som så att det kommer bli väldigt roligt att få sjunga på en Långfredagsgudstjänst, jag tror nog aldrig att jag har gjort det tidigare. Men det kommer ju att funka bra helt klart, så känner jag i alla fall!





 














Av Hanna Boman - 24 mars 2015 15:40

Jodå, jag har visst varit till gymmet även denna dagen om det blev lite senare eller myckket senare än jag hade tänkt egentligen. Men som sagt, jag tog ju mig dit och det är väl huvudsaken va?

För jag hade ju gymkläderna på mig redan innan precis som jag brukar göra, och då kan man ju inte byta till vardagskläder igen...eller hur? Nepp, inte enligt mig i alla fall...för då finns det ju inga ursäkter till att ta sig dit, så enkelt!

Men idag så gick det ju jättebra med alla "mina" maskiner och jag blev väl nöjd. Kändes som jag var inne på gymmet bara en "pissekvart" och då hade jag kört verkligen alla maskinerna från början till slut!

Eeeh, hantlarna gick väl lite sisådär även idag...så idag så tog jag och provade 1 & 2 kg-hantlarna. Bara för att det inte skulle göra ont i min "förbaskade" högeraxel, men det gjorde ju lite ont då & då i alla fall...men inte då jag hade

1 kg - hanteln, för den var ju för sjutton mesigt lätt...hehe, om man nu får säga det!

Men då jag körde med 2 kg - hantlarna, det var då det kändes lite i alla fall (har känts värre tidigare).


Annars så funkade alla övriga maskinerna superduperjättebra, yeeeaaah!







 

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards