Alla inlägg under november 2014

Av Hanna Boman - 14 november 2014 12:10

Jepp, för er som läste mitt inlägg igår om att jag  hade inledningen till MUS-mötet igår...läste ju då säkert att jag läste ur en helt annan bok än vad jag brukar göra.

Och jag har haft "Minutbibeln" i min ägo sedan x antal år tillbaka, man aldrig läst ur den...fast tänker nog börja göra nu faktiskt.

Hmm, kommer ju nog säkert bli jättebra tror jag!







 

Av Hanna Boman - 13 november 2014 21:10

Ikväll har vi då haft MUS-möte i kyrkan och vad det innebär så får jag ju inte säga så väldigt mycket om vad som sas, med beslut och annat...men det var ett bra MUS-möte i alla fall som alltid, om jag nu får säga vad jag tycker och det får jag ju. Ärligt talat så tycker inte jag att det är så tråkigt, som kankse en del andra kan tycka då det ska vara styrelsemöte t ex.


Alltid lika trevligt och man får ju gofika till på köpet!

Ikväll var det ju jag som hade inledningen, och jag hittade en "ny" bok hemma hos mig idag typ. Äsch, så himla ny är den ju inte för mig förstås...men annars så brukar jag ju alltid läsa ur Under ytan och den hittade jag inte här hemma i all hast. Så då fick det bli en text ur Minutbibeln istället, som var minst lika bra...eller hur?





 

Jaop, och denna läser jag nästintill

alltid ur då



 

Men nu så tog jag en test ur

denna istället



   

 Gofikat








Av Hanna Boman - 11 november 2014 21:10

Jahaja, och så har vi fortsatt öva advents -och julsånger.

Hehe, en del av sångerna sätter ju sig i mitt huvud i alla fall som gör att jag nu sitter och nynnar lite lätt på dem och även på vägen hem också som alltid.

Men sån är ju jag och går inte att ändra på nånstans, haha!

Men hur gick det ikväll då? Jomen, det gick väl hyfsat bra...fast det blir ju en hel del finlir också framöver, de sista övningarna som är kvar både innan 1:a Advent och Julkonserterna.

Tjupptjupp, nu efter denna övningen ikväll så är det bara två övningar kvar och sen är det Första Advent.


Men en bra och rolig övning som alltid varje tisdagkväll, men får ju ut så mycket av bara en övning och det är ju det som gör att man vill fortsätta!



/Tjingeling

Av Hanna Boman - 11 november 2014 16:50

Hoppsan sa, även denna veckan har jag redan varit hos Viktväktarna och det är ju bara tisdag...men jag har lite annat för mig på torsdag, så därför fick det bli idag på tisdagen.

För jag kan ju verkligen inte skippa en gång, sådan är jag...haha! 


Men vad pratades det om idag då? Jopp, det var prat om "Ta kontroll över portionerna".

Att man ska kolla hur mycket mat man lägger på tallriken och vad man lägger på tallriken också förstås!

Och det har man väl varje gång, eller hur? Eeeh, kankse inte var gång...men när man är mätt så äter man inte mera.

Hmm, kanske inte riktigt så heller alla gånger...om nu JAG ska vara ärlig, men man har ju lärt sig i alla fall...så så svårt är det ju inte längre för mig i alla fall.


Hur gick det då "lilla jag" ställde mig på vågen idag? Alltså ni ska bara veta vilken bra vän jag är med vågen nu för tiden, jag tycker om den verkligen jättemycket!

Men vad sa den eller visade den nu då? Joo, den visade på 58,8 kg som då resulterade i -0,9 kg. Jag trodde väl inte riktigt att det var sant då den stannade där, men så var det ju visst...ingen nervositet här inte över att betala någon medlemsavgift!


#träninggerviktminskning


Så bra jobbat denna veckan också Hanna!   

Av Hanna Boman - 11 november 2014 14:12

Jamen visst, jag var minsann tidigt till gymmet idag...eller nja, enligt mig så var det ju tidigt i alla fall. För jag trädde in där "redan" klockan klart över tio, och det är ju då tidigt för mig.

När jag kom dit så var jag rejält uppvärmd, för jag hade till och med fleecejacka på mig under och det var ju en liten tanke med det...att "Har jag den på mig, då är jag riktigt uppvärmd när jag kommer dit!"


Och det var jag minsann, så tog mig direkt på maskinerna från början till slut...vilket kändes riktigt bra och det gick relativt snabbt också, inte en massa folk som man behövde vänta på förutom den sista. Men det gjorde inte så mycket och behövde inte vänta så länge heller för den delen.

Så jag var väl helt färdig med maskinerna efter tre kvart denna gången också och då kan man ju tycka att det går fort, i alla fall för mig då.







 

Här är jag startklar för

att ta mig till gymmet










 




  










  



Av Hanna Boman - 9 november 2014 18:50

Vilken fin och bra gudstjänst det var idag, och den började med sång av mina goa & söta kusinbarn Lovisa & Stina som sjöng tillsammans. Så fantastiskt duktiga båda två, man blir så glad när de sjunger. 


En av församlingens medlemmar har fått hembud och då var det ju förstås perantation för henne också. 

En gammal dam som blev 92 år gammal (eeeh, som jag faktiskt redan trodde var död...hmm). Men anledningen är ju då förstås att man inte har sett henne i kyrkan på väldigt länge, och hennes man gick bort för bara något år sedan...jag vet dock inte exakt när.


Det var även Nattvardsgudstjänst idag, och det hade tydligen inte "lilla jag" snappat upp i programbladet eller på hemsidan att det var idag...så jag tänkte lite; "Nää, jag vägrar ta mig fram och ta nattvarden idag..."

Fast självklart så gjorde jag ju det i alla fall, hehe!





 




 








Av Hanna Boman - 8 november 2014 18:57

Jajemen, jag har ju varit till gymmer idag. Eeeh, hade ju tänkt ta mig dit igår...men blev bara inte, hur gärna jag än hade velat och tänkte många gånger: "Hanna, tänk vad skönt att få komma hem sen..." Fast hjälpte visst inte riktigt, men idag tog jag mig dit och bara känner hur skönt det är att få komma hem och veta att man har gjort en bra sak.

#tränatkännssåsköntefteråt

Och idag gick det verkligen undan med maskinerna, trots att det var relativt mycket folk som var där och tränade.

Jag har ju fem maskiner att ta mig igenom plus "lite" med benämning på #lite uppvärmning på Crosstrainern, hehe!

Men jag var klar med alla maskinerna på cirka tre kvart, höjde lite vikter på vissa maskiner...så får väl se imorgon om jag kan ta mig upp ur sängen, hahaha! 








 





Av Hanna Boman - 7 november 2014 19:55

Jajemen, det är ju för sjutton Kladdkakans dag idag...fast jag har ju inte bakat någon kladdkaka alls denna dagen, fast skulle nog vilja göra det. Men nej, jag väntar väl med det till imorgon i så fall...för kladdkaka kan man ju äta vilken dag som helst på året, eller hur?

Jag vet ju i och för sig att Fredaxarna i kyrkan ikväll kommer att fika på Kladdkaka, men eftersom inte jag är ledare där längre...så får jag väl vara utan, haha...om jag inte gärna ställer mig och bakar en nu då.  



 

Kladdkaka med grädde

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards