Alla inlägg under november 2014

Av Hanna Boman - 20 november 2014 15:20

Jajemen, detta trodde ni kanske inte...eller? Att jag skulle ta mig till gymmet denna dagen. Ärligt talat så troode jag faktiskt inte det själv, eftersom jag inte kunde somna igårkväll/inatt...jag kunde inte somna i tid i alla fall! 

Men jag tog mig dit, fast var förstås lite senare än jag brukar...och innan jag kom dit så tänkte jag eller trodde väl att alla maskinerna kör jag nog inte idag, men rätt var det var så hade jag gjort alla maskinerna från början till slut och det kändes ju självklart riktigt bra trots allt!

Kände mig inte sådär jättetrött heller då jag kom dit, utan allt gick hyvens bra och jag är supernöjd...helt klart.

Men är jag trött nu då? Njaej, jag blir inte så värst jättetrött efter att jag varit och tränat nu längre...utan känns bara kanon! 








 

Av Hanna Boman - 20 november 2014 02:02

Eeeh, vad är det för något fel här egentligen?
Ganska frustrerande, då man inte kan somna!
Hur kommer detta gå på Friskis imorgon då, eller rättare sagt senare idag?
#snällaHannasomnanu

Av Hanna Boman - 19 november 2014 20:13

Hahaha, detta skulle man kanske prova på nån gång...eller inte!   

Av Hanna Boman - 18 november 2014 20:57

Jahaja, nu så börjar väl kanske adventssångerna sätta sig...eller? Jaa, det tror ju jag i alla fall...skam vore väl annars, för nu så är det ju bara ett övningstillfälle kvar och så har vi ju 1:a Advent. Hmm, tiden går så fort.

Men den här gången var det faktiskt ett rejält manfall på sångare, och det hör ju verkligen inte till vanligheterna att det är så. Hehe, endast tre stycken i mansstämaman och så var vi ju desto fler sopraner och altar...fast var ju manfall på oss också, men så blir det ibland och det gick ju bra ändå att sjunga.

Jag traskar ju alltid eller för det mesta hem och nynnar på någon eller några av sångerna.

Jaa, nu ska ni inte tro att jag nynnar dem så folk som går förbi mig eller om mig hör...så jag nynnar dem i huvudet!


En rolig kväll blev det ju, jag som var lite smått fundersam om jag skulle stanna  hemma...men sen i nästkommande tanke så tänkte jag: "Nää, jag måste ju ta mig ner...och så gick jag!"




/Tjingtjong

Av Hanna Boman - 18 november 2014 11:58

Ojojoj, idag var det ännu en dag då jag var väldigt tidigt till gymmet...tidigare än förra tisdagen i alla fall, hehe! För jag var ju där redan då uret visade 9:39.

Tjupp-tjupp, jag tog mig igenom alla mina åtta maskiner och det funkade ju hyvens perfekt! Tiden att ta sig runt maskinerna idag tog väl cirka en timme och så var det ju som "min" PT sa i fredags att det kommer ta nu då efter att det kommit till flera maskiner. Så jaa, jag är nöjd och tycker det är skönt att nu vara hemma igen...för då vet jag ju om att jag har varit och tränat, eller hur?

Usch, jag var ju trött imorse innan jag tog mig iväg...men jag tog mig dit och har varit där, så då känns det rikitigt skönt att ha fått komma hem igen!







 

Av Hanna Boman - 16 november 2014 17:19

Javisstja, idag efter gudstjänsten så träffades kommitén till Julbuffén en sista gången innan lördagens begivenheter...hehe!

Så då behövde ju de i kommitén lite mat och fixade & donade med mat under gudstjänsten, eller om det var efter...vet inte så noga. Jag är ju inte med i den här kommitén, men blev bjuden på lite "lunchamat" ändå...och det vart verkligen inte alls fel. Mums filibabba skulle nog jag kunna säga om detta!






 

Fläskkarré med klyftpotatis

&

rostade rotfrukter


 

Efterrätt:

Kaffe & tårta

...men tro nu inte att jag drack

kaffet utan mjölk





Av Hanna Boman - 16 november 2014 16:40

En fantastikst fin & bra gudstjänst idag med bland annat sång av Linnea Håkansson, våran fantastiska sångfågel i kyrkan!

Predikan av Ingrid Weiber som annars tillhör Emanuelskyrkan, fast vi "hänger" ju ihop nu mer Equmeniakyrkan...eller hur man nu ska säga, hehe!

Jaa, för vi brukar ju ha gudstjänster även där ibland också...och även Bibelfrukostar också ibland.





 

Linnea Håkansson




 

Ingrid Weiber





 

Lite Mingelfika

Av Hanna Boman - 14 november 2014 18:57

Oooh, yes...jag har varit på gymmet även denna dagen och då fick jag träffa min PT...haha, hörde ni? Hmm, jag har en PT!

Nja, eller jo...det kan man väl säga att hon är! Jag ville lägga på lite fler maskiner och då hade vi planerat in att jag skulle vara där idag klockan 14, men jag var ju inte där förrns klockan visade 14:01...oups, haha! 

Så nu har jag fått två till maskiner att träna på och det är en som heter R 30 (tror jag), men den tränar och stärker ryggen i alla fall. Sen så blev det lite att jag ska lyfta hantlar också, så nu har jag ju då hela 8 maskiner att hålla på med och det kommer kännas så himla bra...känner mig fortfarande tagggad till att gymma.

Eeeh, jag vet fortfarande inte vem det är som slagit något hårt i huvudet på mig...för jag är ju fortfarande #supertaggad till att ta mig dit!






 

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards