Alla inlägg under augusti 2014

Av Hanna Boman - 14 augusti 2014 23:33

Yes, nu är man tillbaka att vara hos viktväktarna igen på torsdagarna...för nu är "sommartiden" slut och Stinas semester tog visst också slut.

Hehe, det var ju ganska så mycket folk där idag och har väl kanske varit tidigare i veckan också. Hm, brukar vara så när sommaren och semestrar tar slut.

Vad handlade det om denna veckan då? Jomen visst, det handlade om "Starta Hösten Lätt" och det är ju egentligen som det nya programmet "Starta Lätt" där man inte alls behöver räkna eller mäta eller väga, utan bara äta tills man är tillräckligt mätt.


Men vad talade vågen om idag då när jag ställde mig på den? Oooh, denna gången så var den ju riktigt snäll...för den visade ju 60,5 kg som då resulterade i ett väldigt stort minus och det blev 2,8 kg.

Så hur nöjd blev jag efter den här invägningen då? Hmm, jag blev ju hur glad som helst...för jag var inte beredd att betala medlemsavgift en gång till.

Hehe, jag ställe mig på vågen hemma i måndags och även då visade den ett bra reslutat och då visade den 60,2 kg. Så då visste jag ju redan då att jag hade kommit ner till min MÅLVIKT igen om man så säger.


Ruskigt BRA jobbat Hanna och snälla, fortsätt så!






   

Av Hanna Boman - 12 augusti 2014 20:02

Som sagt idag fyller då Mormor 94 år och vi var en hel hop av folk som var där och grattade henne. När vi hade kommit tillbaka efter lunchen så var Eivor & Martin på hennes rum för att fixa fram lite födelsedagsfika.

Vi var väl tio stycken som var där då och grattade henne, men det hade varit många gratulanter under i stort sätt hela förmiddagen, för det var en hel hop med blommor som hon hade fått innan vi kom dit.




 

Mormor 94 år




 


 


   

Gofika hos Mormor

Av Hanna Boman - 12 augusti 2014 19:52

Hehe, javisst låter det väl lockande med lunch ute på Hammarbygården? Anledningen till att det blev lunchamat där ute idag är för att mormor fyller år idag och hon flyttade dit nu för en månad sedan lite drygt.

Så därav anledningen till att det blev lunch där idag.




 

Biff Stroganoff med ris & sallad

Av Hanna Boman - 12 augusti 2014 09:12

Jajo, det är ju sant att idag så fyller min blogg 4 år. Hjälp vad tiden går, men jag har haft denna bloggen igång så länge och har väl inte tänkt att sluta blogga heller.

Men att ha haft en och samma blogg i 4 år är känns kanske väldigt länge och jag tänker ju självklart fortsätta, så enkelt är det för jag tycker ju fortfarande att det är roligt att skriva.


TACK för att just DU läser min blogg!

 




    




Av Hanna Boman - 11 augusti 2014 21:12

Ååååh, vilken mysig och skön tur vi har gjort idag Stina & jag med m/f Wittus.

Hm, vågar jag säga att det var allra första gången som jag åkte en skärgårdstur i vuxen ålder? Jajo, nu har jag ju gjort det i alla fall.

Jag hade ju fixat fika och bakat typ hela helgen, okej då...nästan i alla fall.

Så det blev en riktig gofika på sjön, vill jag lova! :)



 


 



     

TACK bästa Stina för denna goa & mysiga stunden idag! 



   

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6
7
8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards