Alla inlägg under maj 2014

Av Hanna Boman - 9 maj 2014 23:20

Ikväll har vi haft Småstjärnorna på kvällens program där man skulle framföra musiknummer vilket var riktihgt kul att se tonåringarna framföra detta sen senare på kvällningen.

Självklart så fick de ju kolla Youtube-klipp och så för att kolla vad de skulle göra eller välja för något "nummer".


Nu så blir det bara att jag lägger ut lite bilder på de olika numrena istället.


   


   


    


 
TACK för en fantastiskt rolig kväll! 
  


ANNONS
Av Hanna Boman - 8 maj 2014 20:32

Nu så är det väl dax att uppdatera igen då om att jag har varit nere hos Stina och Viktväktarna.

Eftersom det är ju torsdag och då tar ju jag mig dit som vanligt (nästan i alla fall, hehe). Eh, det finns ju vissa gånger som jag kan få för mig att ibland ta mig dit på tísdagen också...fast har väl bara hänt en gång kom jag ju på nu, tada!

Vad pratades det om på mötet idag då? Jovisst, det pratades om TRÄNA.

Vi blev indelade i grupper och fick samtala om vad vi gör för någon slags träning. Mitt träningsmoment är ju då maraton & tjejmilen & cykling. Hehe, det där med maraton & tjejmilen nämnde faktiskt Stina...att det är nog inget för mig direkt, men jag bara vara lite motvals där och sa att "Johodå, det gör jag visst..." men med lite smile på läpparna kanske.

Fast cykling är ju sant så det är ju ingen lögn i det.


Sen kan man ju undra vad vågen talade om idag då, äsch...den säger väl inte så mycket utan visar ju mest en massa siffror.

Men vågen var ju väldigt snäll idag, eftersom den visade ju faktiskt ett minus. Det blev 61,4 kg som då resulterade i -0,4 kg.


Så bra jobbat Hanna, du som trodde och sa till Stina också...att det

"Jag trodde ju att det skulle vara ett plus och att jag knappt vågade ställa mig på vågen."

Justja, hade det varit ett plus så skulle jag ju fått betala medlemsavgift och det ville jag ju inte heller!


 


    

ANNONS
Av Hanna Boman - 7 maj 2014 23:10

Ikväll så har vi haft en sedvanlig övning med Surpraise och det gick väl relativt bra, men "som vanligt" inte så väldans många som var där...utan sammanlagt var vi väl sisådär åtta stycken i alla fall. Hm, det var ju ett "gäng" i alla fall...fast jag kan ju tycka att det är roligare om det kommer fler till vardera övning varje vecka.

Nu så övar vi till att vi kommer att sjunga på gudstjänsten den 25 maj och det är ju egentligen inte så värst lång tid kvar, eftersom tiden ibland går så grymt fort...eller hur?


Och ja, övningen gick ju bra ändå även om vi inte var så många...!


/Tjingeling

Av Hanna Boman - 7 maj 2014 22:33

Jamen visst, denna eftermiddagen så var jag ner till Arbetsförmedlingen och träffade min nya handläggare där. Alltså jag tycker ju att det är så himla bra att man får reda på i god tid att man helt plötsligt fått en helt ny handläggare där nere. NOT!

I ärlighetens namn så kan ju jag tycka att det är relativt dålig stil av dem, men nu så har jag ju äntligen fått träffa den nya handläggaren och det kändes bra redan från första stund.

Men vad sa hon eller tyckte hon nu att jag ska göra för att hitta en prakrikplats eller ett jobb? Hehe, jodå...hon tyckte att jag själv nu ska försöka hitta olika ställen på där jag skulle kunna tänka mig att vara.

Sen även att kolla lite på Platsbanken då och då, plus att kanske ringa till ställen där jag är intresserad också.

Hehe, jag har ju redan nu en hel del idéer på vad jag skulle kunna tänka mig...men är nog lite feg och vill inte direkt skriva det här än i alla fall.

 


Av Hanna Boman - 6 maj 2014 23:48

Jajemen, denna kvällen har det varit körövning igen eftersom det är ju tisdag. Nu så över vi för fulla muggar inför Vårkonserten som kommer äga rum den 24 maj i Pingstkyrkan och då ska orkestern också vara med och spela, fast var dock inte med ikväll då. 

Denna kväll fick vi fylla i en enkät om hur vi tyckte att detta läsåret har varit att vara med i Second Voice eftersom kören sattes igång i höstas, så har nu snart ett helt läsår gått.

Och självklart var det anonymt, så ingen vet t ex vad jag skrev eller inte skrev...hehe!

Sånt kan ju vara rättså skönt att ingen vet vem som skrev vad på sådana frågor, eller hur?


/Tjingtjong

Av Hanna Boman - 6 maj 2014 23:39

Jodå, idag tog jag mig till badet i vanlig ordning...till skillnad på hur det då var förra veckan, hehe!

Men som nästan alltid så är det skönt att komma i det varma vattnet, fast inte alltid så lätt att simma längder då det är folk ivägen nästintill hela tiden nånstans.

Även denna gången så vet jag ju inte hur många längder jag simmade, för ajg kan ju inte räkna...eller hur det nu är. Hmm, det blir ju aldrig en längd utan uppehåll och då blir det ju lite svårt att räkna dem om man säger så.


Skönt var det i alla fall att få hoppa i plurret, eftersom det nu var ett tag sedan för mig nu då.


/Tjingeling

Av Hanna Boman - 4 maj 2014 15:59

Jomen visst var det kyrklunch även denna söndag efter gudstjänsten. Och även denna gången var det Scouterna som stod i köket för att kocka ihop en fantastiskt god lunch som då bestod av Ris & köttgryta & grönsallad.


Pengarna som scouterna fick in nu går även dem till sommarens scoutläger i sommar.

Sen så hade vi församlingsmöte efter och då behöver man ju lite mat i magen för att orka med någon timma till i kyrkan, hehe!

TACK för en fantastiskt god lunch även denna söndagen!


  

Av Hanna Boman - 4 maj 2014 15:22

Som vanligt gudstjänst klockan tio. En mycket fin gudstänst där Lovisa sjöng fyra sånger ifrån sin repetuar, så duktig med tanke på att hon bara är 8 år. 


Sen så sjöng Niclas några sånger också i slutet av gudstjänsten.


Hehe, predikan handlade om den Gode Herden och texten var hämtad ut Johannesevangeliet 10:22-30.


Nu inföll tempelinvigningsfesten i Jerusalem. Det var vinter, och Jesus gick omkring i Salomos pelarhall i templet. Då omringade judarna honom och sade: "Hur länge skall du hålla oss i ovisshet? Om du är Messias, så säg det öppet."

Jesus svarade: "Jag har sagt er det, men ni tror det inte. Gärningarna som jag gör i min faders namn vittnar om mig. Men ni tror inte, därför att ni inte till mina får. Mina får lyssnar till min röst, och jag känner dem, och de följer mig.

Jag ger dem evigt liv, och de skall aldrig någonsin gå under, och ingen skall ingen skall rycka dem ur sin hand. Vad min fader har gett mig är större än allt annat, och ingen kan rycka det ur sin hand. Jag och fadern är ett."
 

Lovisa


Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min blogg i stort & smått! med Blogkeen
Följ Min blogg i stort & smått! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se