Alla inlägg under maj 2014

Av Hanna Boman - 27 maj 2014 22:33

Jaha, nu idag så var det sista gången som MåBra-badet var igång nu innan sommaren. Jiha, jag kan nog inte säga exakt hur många det var...men det känns ju oftast som om det är många då det är assistenter som hjälper brukarna också.

Eh, jag har ju för det mesta svårt att simma "riktiga" längder...hehe! Alltid är det någon som är i vägen just där jag ska simma. Men det är ju skönt att komma i bassängen och allra helst denna dagen då "hösten" nästan har varit här denna dag. 


Äntligen denna dagen också så fick man ju träffa sin sjukgymnast, inte alltför ofta som hon brukar vara där eftersom de turas ju om från vecka till vecka. Och hon har väl varit där tre gånger allt som allt, men det har ju funkat bra ändå då hon inte varit där heller.


/Tjingeling 

ANNONS
Av Hanna Boman - 25 maj 2014 19:33

Jajemen, efter gudstjänsten idag så hade vi vårat "sista" MUS-möte innan sommaren. Och då tog vi oss an att fixa el gemensam lunch ihop istället för "bara" macka & kaffe typ.

Turen till att ha hand om "fikat" denna gång var Jonna och då blev det Tacos. Gott!

Självklart så hade vi ju även efterrätt också, som var glass & chokladsås & maränger & jordnötter. 


 

ANNONS
Av Hanna Boman - 25 maj 2014 18:10

Gudstjänst i vanlig ordning, fast inte riktigt va? Vi hade ju ingen pastor som predikade, utan det var Markus Fiedler som hade pratade en hel del om musiken och vad musiken betyder i kyrkan och på gudstjänsterna. Att sjunger man så gör man det till Guds ära.

Vi i den "lilla" kören Surpraise stod denna gudstjänsten runt flygeln och sjöng. Ååh, det kändes faktiskt så pass mycket bättre, än att stå som vi har gjort tidigare.


 


    


       

Av Hanna Boman - 24 maj 2014 22:40

Ikväll så har vi då haft våran Vårkonsert och vad roligt det var att få göra en konsert under våren också, som blev det sista innan sommaren då (fast vi åker ju upp till Mariannelund på torsdag nästa vecka, som är det allra sista innan sommaren).

Nu ikväll så var det ju även församlingens Orkester och spelade till två av sånger som vi sjöng, sen så var det väl fyra solister som också sjöng en del sånger.


             


                


   


 
 

från oktober-2013     


 

     

Av Hanna Boman - 23 maj 2014 23:06

Denna låten spelades om och om igen hela kvällen under Fredax, i två och en halvtimme

Av Hanna Boman - 23 maj 2014 22:25

Åhå, ikväll har vi haft en helt ny grej på programmet som aldrig har varit tidigare, nämligen Dice of Doom. Ett riktigt rolig kväll trots allt, jag var bara lite sen...men det fick ju gå ändå.

Alla "galna" tonåringar & ledare (jag var dock inte mer där) tog sig upp på taket på kyrkan och fikade, för det var leken/spelet som sa så. Jag satt på Rolle och fikade istället, mycket enklare.

Sen så var det en hel del annat som gjordes också, som att alla skulle springa tre varv runt kyrkan antingen barfota/i strumporna/skorna. Och jag tror ju nästan att alla sprang åtminstone utan skor på sig. Hehe, jag valde att sitta kvar inne i mysrummet och vänta.


 


  


Av Hanna Boman - 22 maj 2014 22:37

Jahaja, vart har jag varit idag då...om inte ner till Viktväktarna eftersom det är ju torsdag?

Idag pratades det om vätska och vad för någon vätska som är bra och inte. För det första så ska man få i sig två till två och en halv liter vätska per dag. Hmm, hade ni koll på det egentligen? Eh, eftersom jag har varit med där nu ett väldigt bra tag...så har ju jag typ hört detta X antal gånger i alla fall, men i ärlighetens namn så är inte jag en sån som dricker hejdlöst med vätska per dygn.

En medlem frågade: "Räcker det inte om man bara dricker när man är törstig?" Och uppenbarligen så gör det väl inte det, hehe. För sån är nog jag; "Att är jag törstig, då dricker jag...men oftast inte annars!"

Men sen så finns det ju mer än bara vatten att dricka också, för det finns ju vin/snaps/öl. Sen finns det ju även kaffe/te. Och även light-läsker förstås som inte kostar några Pro-Points då.


Nu så kommer det här med vad vågen visade då jag ställde mig på den och den var väldigt snäll idag.

Jag var väl lite nervös eller så innan jag tog sats och hoppade upp på vågen, men som sagt så var den mycket snäll och visade 60,8 kg som då resulterade i -0,8 kg.

Min såkallade "lilla dröm" nu är att komma ner till min MÅLVIKT till nästa vecka och den är ju 60 kg.


Bra jobbat nu då denna veckan Hanna, och se till nu att komma ner till MÅLVIKTEN nästa vecka! 

    

Av Hanna Boman - 21 maj 2014 21:30

Ikväll har det då varit med övning Surpraise inför söndagens gudstjänst när vi ska sjunga och det gick ju riktigt bra för denna gången kände jag. Inte alltid som alla sångerna brukar sitta som en smäck typ under övningarna.

Men denna gången kändes det helt okej och det kanske var för att vid vissa sånger så stod vi runt flygeln och sjöng, jag tyckte i alla fall att det var betydligt lättare att sångöva då och roligare på samma gång lite sådär.


Jahapp, och där har en av sångerna satt sig i mitt huvud...får väl se hur länge den kommer att sitta där, hehe!/Tjingeling

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min blogg i stort & smått! med Blogkeen
Följ Min blogg i stort & smått! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se