Alla inlägg under augusti 2013

Av Hanna Boman - 17 augusti 2013 17:13

Ännu en hellördag med övning till "Musikalen Befriad" som vi den här gången var i Karlshamn och Kristofferkyrkan denna gången.

Denna gången så funkade det relativt bra, en del av sångerna är ju väldigt långa och ganska så svåra att hänga med på...hehe, åtminstone för mig i alla fall!

Känns som det kan börja bli lite smånervöst nu när det bara är en vecka kvar innan vi kommer spela upp musikalen, så nu denna veckan så lär ju jag få lyssna på skivan och kolla texterna på ganska hög nivå! För om jag ska vara riktigt ärlig nu, så har jag inte gjort det under den här veckan. Så kanske det var därför det gick lite som det gick, eller?

Alltså, det gick ju inte dåligt...men ändå lite bättre kunde det väl ändå ha gått och nu talar ju jag bara för mig själv och verkligen inte för någon annan.

Vad blev det för lunchamat denna gången då om inte en massa pizzor som verkligen var supergott denna veckan också förstås, men minns dock inte vad för olika sorters pizzor det var, hehe! 


Sen var det ju frukt och annat tilltugg också i pauserna ihop med kaffe & the & vatten & juice & saft. Jaa, lite av varje med andra ord!




   


      

Kristofferkyrkan


Av Hanna Boman - 16 augusti 2013 22:50

Yesbox, det blev ett till Sommar-program ikväll för mig i efterlyssningsarkivet. Den här gången var det Lasse Kronér som var på tur för mig att lyssna till då och så tog jag bort musiken så programmet var "bara" en timme långt istället för 90 minuter som det annars är.

Även detta programmet var bra gjort och jag tror väl att det var hans absolut första Sommar som han någonsin hade gjort, eller?

Snälla, rätta mig nu om jag har fel...eftersom jag inte har varit någon bra lyssnare av Sommar, hehe!

Jag lovar att fler Sommar-program lär det bli alla gånger helt klart!


 

Lasse Kronér






Av Hanna Boman - 16 augusti 2013 18:26

Hehe, tänk vad bra att samtliga Sommar-program i P1 ligger kvar så man kan lyssna på dem i efterhand. Just nu har jag snart lyssnat klart på Maja Ivarssons program och tycker att det har varit ett innehållsrikt program.

Jag måste väl nog säga att jag inte alls vet vem hon är eller så, men nu har jag fått en liten uppfattning om vem hon är.


Häromdagen så lyssnade jag även till Jonas Gardell och även det var ett bra program. Alltså jag har aldrig varit någon bra lyssnare på Sommar-program genom åren, men nån gång ska väl vara den första...även om det nu är i efterhand som jag lyssnar.

Det kommer bli en del till som jag kommer att lyssna till, fast dock inte alla...då skulle jag nog ha lyssnat på dem varje dag eller så.



 

Jonas Gardell



 

Maja Ivarsson



Av Hanna Boman - 15 augusti 2013 22:33

Ojdå, nu så är jag visst tillbaka till viktväktarna på torsdagarna igen...för det är ju torsdag idag. Ja, nu är "sommartiden" över och då är även torsdagen också öppen, den dagen som jag brukar gå på ju...om inget annat kommer emellan.

Vad pratades det om idag? Jomen visst, det pratades om vilt & jakt. För nu börjar jaktsäsongen för de som är jägare. Och det finns ju mycket vilt att jaga, och det säger jag som inte är jägare. Hmm, hur tänkte jag nu?

Men i alla fall så finns det ju en hel del som; älg & rådjur & vildsvin. Sen fanns det ju en hel del av medlemmarna som hade någon som jagade antingen i släkten eller någon annan.


Sen kommer ma ju till det här med vad vågen sa då jag ställde mig på den, fast Rolle var lite busig idag och ville ställa sig där före mig. "Busiga Rolle, hmm!"

Men när jag sedan ställde mig där så visade vågen 60,6 kg och det resulterade till +0,1 kg denna gången.


Ajaj, det var väl ganska bra ändå Hanna...jodå, jag är nöjd, fast ville väl ha ett minus.






   

Av Hanna Boman - 14 augusti 2013 20:23

Idag så har Julia varit här i några timmar.
Riktigt roligt, för nu var det ett bra tag sedan hon var här!
Vad gjorde vi då?
Hm, det första som Julia gjorde var att sätta sig vid min dator...hehe, lite typiskt henne ibland!
Men det gjorde inte så mycket.
Efter att vi hade "lekt" lite med datorn så var det dax att fixa lite gott och då blev det ju förstås "Chokladmousse med crisp". Sen hade jag fortfarande kvar några "Gula rutor" sedan hon var här sist som vi också tog fram.
Eftersom Julia hade spelet "UNOspin" med sig så spelade vi det några gånger också plus att vi även spelade en omgång "MaxiYatzy" och det spelet tillhör då mig, fast vi hann inte spela klart tyvärr men får se till att spela klart nästa gång helt enkelt!


TACK för idag Julia för att du kom! :)


 








Av Hanna Boman - 13 augusti 2013 22:07

I juni månad när jag låg inne på sjukhuset, så hade jag innan dess fått en tid till Ortopedtekniska för utprovning av nya skor. Jag fick permis den dagen då för att kunna få ta mig dit.
Idag så var jag tillbaka dit igen för att hämta och prova ut skorna.
Och sen så blev det ju att jag även lämnade in nästintill alla mina andra skor för lite omplåstring, som jag kommer att hämta på torsdag...åtminstone ett eller två par av dem.

Såhär ser de nya skorna ut och är riktigt sköna att gå i.
Nu har jag ju bara haft dem här hemma ikväll som inneskor, men kommer att gå ut och gå med dem en annan dag här i veckan tror jag. :)

Av Hanna Boman - 12 augusti 2013 11:13

Ojojoj, det är ju verkligen inte klokt!

Att idag är det nu tre år sedan som jag startade denna bloggen och tycker ju förstås att det är roligt.

Visst finns det väl vissa gånger som man inte känner något speciellt sug över att uppdatera, men jag försöker ju ändå och göra det varje dag...hehe, eller hur?

Jag kan väl nog kalla mig lite "bloggnörd"! Men om man tycker att det är roligt, så varför ska man sluta?

Sen är ju det roliga att jag länkar ju över bloggen till Facebook, som gör att det kommer fler läsare och

besökare...så det är ju även det som gör mig peppad att fortsätta, även om jag ibland skulle vilja gå över till någon annan bloggsida och sätta igång en helt ny blogg. Jag har försökt, men verkar inte funka på de sidorna som jag testat på.


TACK för att just DU läser min blogg,

som gör att jag vill fortsätta uppdatera!

  


    



Av Hanna Boman - 11 augusti 2013 20:43

Idag så testade jag att lägga ut ett TV-program här i bloggen, dagens gudstjänst från SVT. Jag gjorde precis som man gör då man lägger in ett youtube-klipp, men ville inte visa sig. Så därför plockade jag bort det och vet inte hur man ska kunna göra eller om det överthuvudtaget fungerar att lägga ut TV-program i ens blogg.

I alla fall så var det ju dagens gudstjänst från TV:n som jag ville lägga in här: "Sommarandakt från Missionsbåten Shalom".

En mycket fin gudstjänst eller sommarandakt, men tyvärr så kom den dessvärre inte in här!  


Kanske ett litet fjantigt inlägg, men jag ville bara tala om hur det ligger till för er som kanske vill veta.


/Tjingeling





 

Missionsbåten "Shalom"

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards