Direktlänk till inlägg 9 augusti 2013
Här kommer nu också receptet på:
Krämig citronpaj
6 digestivekex
2 msk margarin flytande 80%
300 g Törleffs Kondenserad mjölk sockrad
2 ägg
2 citroner, 1 1/4 dl saft, 1 msk rivet skal
~~En vackert gul och krämig paj att servera efter en god middag.
Varför inte göra två stycken när du ändå är i farten - och frys in den andra till
senare tillfälle?~~
Krossa kexen fint (jag använde mixerstaven) och blanda ihop med margarin. Tryck ut degen i en pajform och ställ i kylen.
Blanda samman mjölk och ägg i en skål, tillsätt citrosaft och skal. Häll det i pajformen. Grädda i ugn 175 grader cirka 15 minuter.
Låt den kallna före servering!
Nu så var det ett bra tag sedan som jag var med på en By Mercy-övning, men denna gången fick jag äntligen till det! Jag kallade väl det lite som att jag kom ner på ett litet "studiebesök", kände mig nog lite ny med tanke på att det bara var nya sån...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 |
20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
||||
|