Alla inlägg under april 2013

Av Hanna Boman - 10 april 2013 18:20

Ja just det, var jag och badade idag eller? Nej, jag var där men det blev inget bad. Hmm, min planering för denna dag kändes som noll ungefär. Jag tog bussen ovanligt sent ifrån stan och sen när jag kom fram så gick jag först in till Ortopedtekniska för att hämta ett par "nyomplåstrade" skor och sen så pratade jag lite mycket med henne i luckan där som gjorde att jag sedan blev alldeles för sen bort till badet.

Jag tog mig in i simhallen i alla fall och satt där ett tag, men sen var det en fågel som kvittrade i mitt öra "att jag skulle ta mig till bussen och hem".

När jag sen satt och tog av mig mina "fina" blåa skoskydd så mötte jag sjukgymnasten som bara vill prata lite med mig. Och då fick jag ju förklara för henne att min planering var lika med noll idag typ.

Sen så sa hon att hon skulle skriva upp mig på närvaron i alla fall fast jag inte var där och badade då.ANNONS
Av Hanna Boman - 10 april 2013 12:37

Idag har jag grymt ont i halsen. Jag som trodde att det var för att man har sjungit järnet i hela helgen men tre konserter, men nej nu tror jag inte på det längre. För det har inte gått över och jag känner mig trött och hängig nu också. Så himla trist!

Sen brukar väl inte detta stämma in på mig va, jag har inte varit sjuk nu på hur länge som helst ju. Tur man inte är på praktik/jobb idag då, hehe!


 


/Tjing  


ANNONS
Av Hanna Boman - 9 april 2013 21:34

En tisdag hos viktväktarna, det går väl inte...eller? Jojomensan, det gick ju alldeles lysande eftersom jag har varit där ikväll ju!

Och vad pratades det om ikväll då? Jo, det pratades om FEM ENKLA STEG - FYLL I CHECKLISTAN ~ EN MÅLTID I TAGET.

~~Att hålla koll med hjälp av checklistan hjälper dig i din viktminskning.

För att göra det till en rutin, börja med att fylla i en dag eller

en måltid i checklistan. När du fyller i en måltid, bestäm dug för att fylla

i en måltid till. Och sedan en till. Om du tar ett litet steg i taget är det lättare

att skapa en god vana.~~


Oxch vad sa vågen idag då när jag ställde mig på den? Jodå, det var ju inget minus i alla fall som jag hade hoppats på kanske. Men det var inte så stort plus heller. Denna gången så stannade vågen på 60,7 kg som då resulterade i +0,1 kg.

Jaha, och då sägs det att jag ska ha en checklista ifylld till nästa vecka. Eeeh, hur kommer det att fungera då?

Hm, det får vi se nästa vecka helt enkelt!

Kom igen nu då Hanna, nästa vecka gäller det...eller?   


  

Av Hanna Boman - 9 april 2013 14:30

Jajemen, nu är första jobbdagen avverkad av mig och det känns bra. Jobbar nu då i en Förskoleklass ute på Musikugglan. Så har fått lära mig många namn idag på barnen, men kan ju definitivt inte alla nu utan det kommer ju allt efter som.

Idag var det en hel del på schemat för barnen som till exempel Matte & Massage & Sång.


Självklart var det ju lunch också som denna dagen bestod av; Pasta & Tomatsås med sallad. Gott var det!


Jag kan ju även säga det nu att jag är ganska så trött och mör efter bara fyra timmar!

Men det kommer bli superbra det här känner jag, så det ska absolut inte vara några problem alls!


/Tjingeling


 


  

  

Av Hanna Boman - 8 april 2013 21:12

Yes, nu har det varit lite lugnt för mig med mitt bloggande över en hel helg. Men det har ju faktiskt sina förklaringar!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~

Det har varit turné på hög nivå denna helgen. I fredagskväll var vi först i Lorensbergskyrkan i Kalmar och hade våran första konsert ihop mer Samuel Ljungblahd & Bodekull Gospel Jazz Orchestra & Anna Weister-Andersson!

Klockan 20 entrade vi scenen och satte igång och det var riktigt roligt, underbart!


I lördags så åkte vi enda upp till Vetlanda och Pingstkyrkan där och hade samma konsert där med samma folk och så.


 

Bodekull Gospel Jazz Orchestra

soundcheckar i Vetlanda


Och så i söndagskväll, igår alltså då gjorde vi den tredje och sista konserten  på hemmaplan i Pingstkyrkan Karlskrona! Den sista konserten så kan man ju säga att vi shakade loss totalt och det var riktigt roligt att verkligen få vara på hemmaplan den sista kvällen.Här kommer lite bilder, fast de är framgooglade...för att kameran blev inte

utlånad av någon alls under hela helgen. Det är ju inte så himla lätt

och låna ut ens kamera till någon man inte känner, hehe!


 

Samuel Ljungblahd


Anna Weister-Andersson  


 

Här är alla från konserten Pingstkyrkan i KarlskronaMåste bara säga eller skriva en sak till här;

Att den här fantastiska helgen kommer ju jag leva på hur länge som helst, helt klart!  /KramAv Hanna Boman - 4 april 2013 15:20

Ojojoj, jag har ju redan varit nere hos viktväktarna idag. Jag kanske ska sluta skriva såhär nu snart, eller? Det kan ju vara lite tjatigt att nästintill hela tiden läsa detta varje gång man öpnnar upp bloggen...hehe!

I den här veckans möte handlade det om att sätta delmål.

Och VIKTVÄKTARNA sätter SMARTa MÅL:

>>SPECIFIKT

>>MÄTBART

>>ANGELÄGET

>>REALISTISKT

>>TIDSBUNDET


Det är en stor fördel att sätta realistiska mål som är mätbara. De ska vara så specifika som möjligt och det ska kännas angeläget. Det ska även vara tidsbundet så man har ett konkret datum eller tillfälle att sträva mot.


Usch ja, nu kommer vi då till det här med vad vågen bestämde sig för att stanna på idag när jag ställde mig på den. Jag tror inte att ni vill veta va? Känns inte så jättemotiverande att skriva det idag faktiskt, men jag gör väl det ändå då!

Jepp, den "usla" vågen stannade denna dag på 60,6 kg alltså ett rejält plus som var då +2,5 kg. Men det ska jag försöka ta igen till nästa vecka, för då är det INTE långt kvar till målvikten.

För den kom Stina och jag fram till idag, men vill inte säga än här vad den kommer att vara.


Så kom igen nu Hanna och ta detta till nästa vecka, för denna veckan var det inget bra alls! 

    

Av Hanna Boman - 3 april 2013 22:07

Ännu en eftermiddag i badet vilket var skönt. Nu vet jag ju inte hur många badare som var där, men det var ändå en hel del. Det var väl inte så lätt att bara flyta omkring längd efter längd med Wett-västen på sig. Utan det blev en hel del kollisioner med andra badare ibland så det var väl inte så lätt, men det är alltid skönt att hoppa i plurret varje vecka.

Eeeh, inget program var framme på bassängkanten idag...så kunde inte göra några övningar, men för mig gör det inte någonting alla gånger. Alltså nu har det ju börjat kallas för MåBra-bad, så då ska man väl inte hålla på med något program om man inte vill. Psst, för annars är det ju lite sjukgymnasten som tycker att man ska göra det. Åtminstone sa hon det sist hon var där, hehe! 

Så jag kanske ska ta och göra det nästa vecka, vem vet!?


/TjingelingAv Hanna Boman - 3 april 2013 12:39

Imorse eller i förmiddags var jag på Blodcentralen och lämnade blod. Denna gången var det 35:e gången för mig att lämna blod och det känns ju väldigt mycket, eller hur?

Så idag då så fick jag två stycken frottéhanddukar som "vip-medlem" efter trettiofem tappningar. Sammanlagda år som jag har varit blodgivare är väl också lite värt att veta va? Jag har varit blodgivare i 12 år nu och det är ju några år, hehe!

Mitt Hb-värde låg denna gången på 140. Och det kan man ju säga är rekord för mig eftersom jag inte har legat så högt tidigare vad jag vet. Nope, inte sedan jag blev blodgivare i alla fall!


Som plåster på såren denna gången så fick jag en assiett. Nu när jag har alla muggarna i vardera färgen, så är den nu då som jag kan samla på assietterna istället.


 

Handdukarna "vip-blodgivare"


 

Assietten


 


Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min blogg i stort & smått! med Blogkeen
Följ Min blogg i stort & smått! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se