Direktlänk till inlägg 19 november 2012

Inte mycket gjort idag, eller?

Av Hanna Boman - 19 november 2012 21:48

Njaej, jag har inte gjort så värst många knop idag. Min tanke idag var att jag skulle ta mig till Specsavers & Swedbank & Cityhallen.

Alltså visst jag var på alla tre ställena, men eftersom jag inte har någonting annat att göra på dagarna kan man ju undra varför jag inte tar mig ut och gör sådana här ärenden tidigare på dagen typ. Fast det är ju väldigt typiskt mig i och för sig!

Jag var på g att ta mig hemifrån vid halv fem, men då ringde min bror och ville tjata lite. Just då tänkte jag; "Jaja, okej...det är en och en halvtimma kvar tills klockan blir sex och affärerna stänger, så det är väl lugnt!"

I all hast visade sedan klockan tio över fem, men då avslutade vi samtalet.

Jag tog mig upp till Wachtmeister och då först in på Cityhallen för att köpa fyra stycken burkar pepparkakor till årets Julbuffé på lördag, plus lite annat som jag själv behövde då.

Sen tog jag mig in till Optiker SörenLund för att lämna burkarna. Han lovade igår att jag kunde lämna in dem där för att han skulle ändå ta sig ut till scouterna ikväll.

Sedan snabbt som sjutton in och upp till Swedbank. Där hade jag tur, för det var inte en enda människa där förutom personalen då som jobbar då. Så gick väldigt fort. Kollade på klockan och då visade den cirka fem i sex.

Funderade då; "Hinner jag ner till Spacesavers också innan dem stänger?"

Och javisst hann jag ju det, kommer in där i sista minuten och inte någon annan mer än jag. Så fick uthämtat min kontaktlins utan några problem. Eller jo, lite problem var det väl ändå. Han hittade den inte först, men till sist så fick jag den i alla fall.

Så dessa tre ärenden gjorde jag på sammanlagt cirka 30-35 minuter. Snacka om att jag var snabb, hehe!

Fast ändå lite irriterande att jag inte kan ta mig ut betydligt mycket tidigare när jag ändå är ledig, fast det är ju jag i ett nötskal. Har inte haft någonting inplanerat på "agendan" idag heller, så varför egentligen? Hmm!


/Kram & Godnatt 

 
 
Ingen bild

Stefan Hedmark

21 november 2012 18:52

Så är det ju alltid, Hanna. :-) Likadant med mig. Tur att du är snabb då.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna Boman - Tisdag 16 april 22:37

Nu så var det ett bra tag sedan som jag var med på en By Mercy-övning, men denna gången fick jag äntligen till det! Jag kallade väl det lite som att jag kom ner på ett litet "studiebesök", kände mig nog lite ny med tanke på att det bara var nya sån...

Av Hanna Boman - Söndag 14 april 22:34


Alltså, vilken fantastisk Familjesöndag det var den här söndagen ute i Mariedalskyrkan! Man fick höra och lyssna till P-O Mårtensson.    Alkoholen och drogerna drog ned mig till avgrundens mörka botten. Jag hade förlorat allt och det fanns bara...

Av Hanna Boman - Söndag 14 april 22:12


TEMADAG!     Då så är det SÅPBUBBLANS DAG idag, bland dessa temadagar. Fast jag misstänker att denna tenadagen inte alltid är på samma datum/dag varje år, men så är det tydligen med andra temadagar med.  Inget mer om detta nu, utan det bara ä...

Av Hanna Boman - Söndag 14 april 20:23

Alltså, vad ska man säga? Vilken fantastisk gudstjänst, men allt vad det innebär... vad Pegga är grymt BRA på att skriva sånger, från hjärtat! Alltid lika fascinerad då han förmedlar dessa under en helt vanlig gudstänst! Nu så började teamet me...

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards