Alla inlägg under januari 2012

Av Hanna Boman - 26 januari 2012 20:20

Jadå, jag har varit nere hos viktväktarna även denna veckan. Men hjälp vad mycket folk som var där idag, fick ju knappast plats. Jodå, jag fick plats i alla fall.

Ja, anledningen till att det var så pass mycket folk idag var nog för att hon inte hade öppet under kvällstiden 18:30.

Så då kom väl de flesta dit till 16:30 istället. Det var halvlång kö utanför när jag kom in, och fler kom det även under tiden.

Ikväll pratades det om motionen, och vad man kallar vardagsmotion. HeHe, jag sa ju förstås: "Tur oah retur till bussen!"

Hm, för det är ju vardagsmotion för mig. Plus att springa, eller gå på jobbet med...mellan kopieringsrummet och mitt eget kontor t ex (fast det sa jag inte där, hehe).

Jaha, vad sa invägningen idag då? Nja, jag vet inte riktigt om jag vill tala om det. Men okej då, vågen stannade på +0,1 kg.

Och det var väl inte riktigt vad jag hade räknat med, hmm!

Skärpning Hanna, även om det inte var så mycket plus...men ändå!



 



Av Hanna Boman - 22 januari 2012 19:21

Ännu en söndag för mig nere i Pingstkyrkan.

Denna gången var det avtackning av deras ungdomsledare Elisabeth "Bettan" Lindquist. Hon höll sin sista predikan som var riktigt bra. Nu är det ju inte så att jag känner eller har hunnit lära känna henne, men det var ändå en fin och mycket bra gudstjänst.

Kände helt klart att jag ville vara med på gudstjänsten.


Efteråt var det kyrkkaffe, och då serverades det KAFFE & TÅRTA som var riktigt gott!












 


Av Hanna Boman - 21 januari 2012 19:31

Idag har jag varit hos optikern på synundersökning för att skaffa nya linser. Det gick ju bra, gjode ändå en undersökning för att om synen hade försämrats fall jag skulle behöva nya glasögon. Men som väl var, så hade inte synen försämrats. Skönt!

Jag gjorde en helhetsundersökning senast 2007, då jag bytte glasögon. Och det är ju ändå några år sedan. Men nu skulle jag få korrigering på vänsterlinsen, har mest brytningsfel på det ögat. Visst, jag har brytningsfel på bägge ögonen, men inte så mycket som på vänsterögat tydligen...

Så på det hela gick det ju bra hos optikern idag, vilket jag tycker är skönt!



Av Hanna Boman - 20 januari 2012 23:33

Ikväll har vi haft Cafékväll i kyrkan med diverse olika sorters fikasorter, som bröd & varma mackor & kaffe/the/saft/läsk och en hel del godis.

Jag åt två skivor varma mackor och en fralla plus en mugg kaffe.

Allt godis säger jag NEJ tack till nu ju, tjugonde dagen utan godis nu. . .om jag får skryta lite. Hm, det är ju lätt som en plätt att räkna hur många dagar det är nu. Men sen är det inte så lätt längre, när man kommer in i mars månad t ex, hehe!

Efter vi hade fikat klart, så spelade vi ett sällskapsspel. Och vi satt allihop runt det runda bordet. Riktigt roligt att sitta allesammans och spela, än att sitta i "grupper" och spela olika spel.


En riktigt trevlig kväll som sagt!


 

Av Hanna Boman - 20 januari 2012 13:35

Som ni kanske redan har sett, så ändrade jag lite på typsnittet i rubriken (gjordes redan igår). Kommer nog ändra lite till med bloggrubriken, känns som jag sällan blir riktigt nöjd...eller vad?

Jodå, någon gång så ska jag väl bli nöjd. HeHe! 


Ha en fortsatt bra dag!


/Kram

Av Hanna Boman - 19 januari 2012 22:31

Just det, viktväktarna har jag ju med hunnit med ikväll...hihi!

Idag pratades det om vad vi hade i våra skåp, som kylskåp/skafferi/frys. Och hur vi ska kunna laga mat på det som finns hemma redan. För just efter jul och nyår, så finns det inte så värst mycket pengar i plånboken. Med andra ord, så handlade det om att "spara" pengar.


Min invägningen för denna veckan var +/-0. Tänkte att det är väl bra att ligga på samma vikt som förra veckan, så varför ändra? Hehe!



   


Av Hanna Boman - 19 januari 2012 22:21

Idag efter jobbet, så träffade jag Josefine nere vid bussarna. Så då tog vi oss upp till Michels mat & sånt, för att äta. Först hade vi tänkt CoffeeHouse, men när vi gick uppför backen utanför KRONAN...så bestämde vi oss för Michels mat & sånt istället, för jag var faktiskt sugen på kebab...fastän det inte blev det, utan en hamburgetallrik istället och det var riktigt gott!

Även om jag nu den senaste tiden har blivit lite anti snabbmat, men nu den här gången var det ju verkligen jättegott!


TACK Josefine för en trevlig stund tillsammans med dig idag!


 



Av Hanna Boman - 15 januari 2012 20:58

Ännu en dag i Pinsgstkyrkan för mig. Det var ju då först en vanlig gudstjänst. Söndagsskolan sattes igång efter juluppehållet.

Gudstjänsten började med att sjunga lovsånger, vilket jag bara gillar till tusen! Man får en massa lugn av att sjunga lovsånger tycker jag.

I like it!  

Efter gudstjänsten var det ju då ÅRSMÖTE som även jag var med på, trots att inte jag får vara med och rösta. Är ju inte medlem i pingstförsamlingen. Så jag höll tyst minsann, hehe!

Men jag fick ju fika i alla fall och det var gott! Lite roligt var det ändå, för jag satt ju kvar under hela årmötet, fast jag inte behövde kanske...men ville ha sällskap hem, hm!


Aja, en mycket fin gudstjänst var det i alla fall!  












 

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards